Om meg
CV
Jeg er for tiden i Sydney, Australia, og vil kunne kontaktes pr epost ( bioline@online.no ) og evt skype (sistnevnte etter avtale pr epost).
Ta kontakt med John Erling Håndstad, Akupunktørene AS, Asker -telefon: 92685015 for timeavtale til akupunktur og evt videreformidling til biopatisk behandling hos meg.
Det er alltid lurt å kombinere biologisk medisinsk behandling (kosthold, vitaminer, mineraler, urter og immunterapi) med akupunkturbehandling.

Siste:
Bjørknes høyskole medisinske fag 60 sp, juni 2012
Akupunkturutdannelse fra Akupunkturhøyskolen, Oslo, mai 2011.
Bacheloroppgave "Hodepine og hypovitaminose D i TKM".
Praksis og studier i Kina, Nanjing høsten 2010.

Ulike kurs bla, Upledger institute for Craniosacralterapi 1 og 2, Live Blood Analysis 1 og 2 v/Trevor Douglas (Australia) og Devi Hauser (Tyskland) 2010 og 2011.

Biopat ved Biopat og Urteskolen, eksamen Oslo, 2004
Kinesiologi TFH, Tønsberg 2002,
Bachelor i radiografi, ved høgskolen i Oslo, eksamen 2001

Jeg har jobbet med mange ting før jeg fant "min hylle" her i livet. Det har både vært dokumentaliststudie ved Næringsakademiet i Tønsberg og jobb som dokumentkontrollør, i tillegg til andre teknisk relaterte jobber, som kursleder for tekniske sekretærer og sjøfolk/ingeniører, stikningsassistent og teknisk tegner med arkitektoppgaver ved teknisk etat i en kommune.

Jeg jobbet ved Sentralsykehuset i Vestfold som radiograf, med angiografi som eget felt, samt at jeg var studentkontakt og veileder for radiografstudenter både fra Høgskolene i Oslo, Drammen og Trondheim.

Jeg har hatt klinikk i Tønsberg siden 2002, og har også åpnet klinikk i Asker. Jeg har vært deleier av Akademiet for Biologisk Medisin i Asker- biopatstudiet fra 2008 - 2011.

Jeg har også undervist ved Tunsberg medisinske skole i VEKS fag og ved Akademiet for Biologisk Medisin ved biopatstudiet i fagene VEKS, praksis og kosthold og ernæring.

Jeg har stor interesse for kosthold og ernæring, og har tatt noen dypdykk i dette feltet. Det er også veldig interessant å se hvordan mat kan gjøre den store forskjellen i et menneskes velbefinnende.


Jeg er medlem av akupunktur foreningen. se www.akupunktur.no
Jeg føler at opplæring, studier og utdannelse vil fremme min livsmisjon og personlige vekst.